Reacties

2 reacties:
 1. Marjan Roubos schreef:

  26 september 2011 | Marjan Roubos
  Rouwfotografie: verdriet vastgelegd
  Half september overleed mijn vader. Mijn moeder wilde de begrafenis graag vastgelegd hebben omdat je tijdens zo’n gebeurtenis veel mist om je heen. De fotografe van Wonderfull Moments heeft vast kunnen leggen waar we naar verlangden. Haar opzet was: verdriet vastleggen zonder dat mensen zich gegeneerd hoeven te voelen. Het doel is zonder meer bereikt. Henriette heeft een prachtige reportage gemaakt van de dienst en de begrafenis en heeft op een unieke wijze kunnen vastleggen wat wij die dag hebben beleefd en gevoeld. De reportage draagt zeker bij tot rouwverwerking en zorgt voor een blijvende dierbare herinnering. Het album is zo mooi geworden, eigenlijk zijn deze woorden niet voldoende om te omschrijven wat Henriette voor ons heeft betekent….
  de combinatie zwart/wit en kleur in 1 foto; het weten vast te leggen van de emoties zonder direct gezichten en tranen te fotograferen; de sfeer van de dag over kunnen brengen in de gehele reportage; ‘onzichtbaar’ fotograferen (niemand heeft opgemerkt dat ze aanwezig was en foto’s maakte)

 2. Lisa Verdegaal schreef:

  Veel familieleden uit Nieuw Zeeland konden niet aanwezig zijn bij de begrafenis van mijn moeder.
  Daarom heb ik Henriëtte gevraagd een fotoreportage te maken van de begrafenis. Zij heeft hiervan een prachtig album samengesteld.
  De familie in Nieuw Zeeland was er zeer blij mee. Ik kijk zelf ook graag en vaak naar de foto’s in het album.
  Het is een mooie herinnering aan deze bijzondere dag waarop ik en mijn broers en zussen en onze kinderen afscheid namen van onze moeder en oma.
  Dit fotoalbum geeft ons troost en warmte.
  Henriëtte heeft zich tijdens het fotograferen zeer discreet opgesteld. We merkten nauwelijks dat zij er was.

Laat een reactie achter:

(verplicht)

(verplicht)